10 évesek leszünk… Dióhéjban arról, hogy kezdődött…

2024. május 26.án lesz 10 éve, hogy megszületett a Nijama Jógastúdió.

Ahogy közeledik az évforduló egyre inkább nosztalgikus a hangulatom, béke, öröm és boldogság tölt el. Nem volt előre megtervezett vállalkozás, most sincs, így jó.

Kerestem az utam, a lelki békém és hittem vágytam rá, hogy egyszer egészséges lehetek testileg, lelkileg minden téren. A jógagyakorlás, életmód szelíden terelgette a belső világom, amiért örökre hálás vagyok. Ahogy éltem, tapasztaltam a saját formálódásomat, oldódásomat egyre inkább éreztem, hogy feladatom van vele, tovább kell adnom. Az érzéseim szavakba öntve : gyógyulj meg és gyógyíts másokat is.

Az első jógaoktatói vizsgám előtt felkérést kaptam (2014.január), hogy tartsak jógaórákat, pici merengés után hamar igent mondtam. Hittem, hogy ez egy jelzés, hogy jó az irány, éljek a lehetőséggel.

Így már a vizsgára is úgy indultam (2014.március 15.) , hogy volt pár rendszeres gyakorlóm, akik szerető rám gondolásukkal támogattak.

A sikeres vizsga után nem sokkal ajánlatot kaptam, hogy van egy kis terem családias környezetben, hamarosan megüresedik, tartanék-e ott jógaórát. Őszinte voltam jeleztem, hogy GYES-en vagyok, nem tudok terembérletet fizetni. Van már pár jógagyakorlóm, de egyenlőre annyi bevételem van, hogy a jógaórák idejére pont ki tudom fizetni belőle a gyerekeim felügyeletét.

A válasz az volt, hogy rendben, akkor majd fizetek, ha lesz bevételem. Úgy éreztem álmodok, és a szívem majd kiugrott a helyéről. Azóta is hálás szívvel gondolok a kedvességre, támogatásra, hogy elindulhattam az utamon.

8 db jógaszőnyeggel, hittel, szeretettel, rengeteg kérdéssel és nagy halom izgalommal… 2014.05.26.

Niszargadatta Mahárádzs találóan jegyezte meg: ” Ha nem vágysz arra, amire nincs szükséged, akkor nem fogsz hiányt szenvedi abban, amire szükséged van.”

Úgy tervezem még folytatom a nosztalgiázást rólunk, rólatok.

Köszönöm mindenkinek, aki valaha velem jógázott, veletek szép az életem.

Szülinapi tervem, hogy együtt ünnepeljünk jógagyakorlással és sütivel.

Remélem, nagyon sokan leszünk és napsütéses időnk lesz.

Minden régi és új gyakorlót is örömmel várok, ha egyszer jógáztál velem, akkor is, ha rendszeresen, akkor is.

Időpont: 2024.május 26. 8:00-9:30 jógagyakorlás – ünneplés

Helyszín: Százhalombatta – Csónakázó tó

Részletek: hamarosan

Jelezd kérlek, ha tudsz jönni, mert úgy készülök: www.nijamajoga.hu

Ölelés: Anita