Februárban is: Jóga Nidra, feb 7-14-21-28.

A januárban kezdődő jóga nidrára a férő helyek nagyon hamar beteltek és többen jeleztétek, hogy szeretnétek jönni, ezért februárban is lesz lehetőség elkezdeni, és a szabad helyektől függően lehet jönni ismételni is.

Februárban kezdődő 4 alkalmas jóga nidra (tudatos mélyalvás) gyakorlásra hívlak + egy hanganyag azonnal jelentkezéskor. A mélyrelaxáció közvetlen jótékony hatásai, amiket a közös gyakorlások alkalmával megtapasztalhatsz: stresszoldás, megszabadulás a fizikai-, mentális- és érzelmi feszültségtől, oldódás, elengedés és ellazulás. A jóga nidra nem csupán relaxáció, az elengedés művészete, mélyebb tudatállapotok és a tiszta létezés tapasztalata.


Szisztematikusan egymásra épülő vezetett relaxációs technikák megtapasztalására, közös és (hanganyaggal) otthoni gyakorlására van lehetőség. A 4 alkalom úgy lett összeállítva, hogy azon teljesen kezdők is részt tudjanak venni. A részvétel nem igényel semmiféle előképzettséget!

A 4 alkalom díja 20.000 Ft.
+ Befizetést követően küldök ajándékba egy 21 perces relaxációs hanganyagot*, amivel már el is kezdheted a gyakorlást, oldódást, segít kicsit lassítani és megélni a fontos pillanatokat.

A jóga mindenkié, az anyagi nehézség nem lehet akadálya, hogy eljusson hozzád. Írd meg, ha ilyen jellegű problémád van és közösen kitaláljuk a megoldást.

Ha ajándékba szeretnéd adni jelezd és írok hozzá ajándékutalványt, amit postázva vagy nyomtatható formában email-ben küldök. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetések beérkezésének sorrendjében tudom elfogadni. A jelentkezéshez kérlek küldj egy nevet és lakcímet, amire a számlát ki tudom állítani. Annak a nevét és címét add meg aki utalni fog! Amint betelik a létszám, azt jelzem.

Ha szeretnéd elkezdeni vagy elmélyíteni jóga gyakorlásodat :

Februárban Astánga jóga bevezető is indul február 11 és 18 vasárnap 8:00-12:00ig.

Bejelentkezés szükséges: www.nijamajoga.huKöszönöm, ha megosztod ismerőseiddel. Szeretettel várlak: Anita

Időpontok: 2024.február. szerda 18:30-19:30
Helyszín: Nijama Jógastúdió, 2440 Százhalombatta, Erőmű út 50. www.nijamajoga.hu
Riebelné Pfundt Anita ev.
K&H Bank HU98 1040-3136-5052-6976-7285-1009